Meditation

Privat och företag

Förslagsvis kommer vi till er, tar er med på en resa till en plats i djupet av det inre. En plats vi naturligt hade tillgång till och vilade i för länge sedan. Meditationsformen är en andningsmeditation, en teknik som är närmare 4000 år gammal och användes av Indiska mästare. Meditationen leds av Oneness advanced trainer, utbildad till att leda dig genom och fram till den platsen. Därefter vilar vi i den enorma stillhet som där råder. Där är vi inte våra namn, titlar eller roller. Där ”är” vi… inget mer. Där är vi är vi fria från precis allting.

Inga förkunskaper behövs. Meditationen görs på stol och tiden upplevs gå fort. Ett uppskattat event, kanske som avslutning på veckan? Överraska vänkretsen med en annorlunda kväll? Max 20 deltagare.

För vidare information: info@danielmagnusson.com

Berättelser från deltagare:

”Jag har aldrig mediterat, tyckt att det är ”flum”. Men jag gav det här en chans när en vän frågade om jag ville följa med. Och det är något jag inte ångrar. Jag upplevde det som att allting var borta efter meditationen, även jag. En sjuk men otroligt skön känsla, som fick mig i tårar. Men jag var inte ledsen, tacksam kanske? Det kändes tryggt att bli guidad av Daniel, han hade en röst som gjorde att jag kände mig trygg”. Mika, 53 år.

”Jag har mediterat lite grann men inte fått till det, för det blir aldrig tyst i mitt huvud. Men här vart det knäpptyst efteråt när vi vilade i den sista delen av meditationen. Nu förstår jag, precis så ska det vara! Att bara få vila från allting en stund, så skönt!” Marie-Louise, 36 år.